Vlákno sdružující akční tarify letenek v business class či first class. .

Akční letenky v byznys třídě

Založil ve fóru Tipy na levné letenky

Přece se nenechají dohnat Rusy, ne?

0 Citovat

od dneška se mi nedaří otevřít rezervace BUD HNL na Delta webu.. ještě včera svítila confirmed.. Vaše jsou ok? na KLM svítí OK.. na jednom fórku tam je taky pár lidí. 

0 Citovat

Taky nic. Před týdnem jsem měnil a opět došlo k seškrtání letů na srpen/září. V mém případě lety DL144 a DL145 operované s A330-900NEO. Takže budeme zase posouvat.

0 Citovat

Iberia šoupnula s C letem do Kolumbie, takže je přležitost si posunout termín na příští rok. Zvažuji 22.4.-1.5. Odlet z Říma se změnit nedá. Zpátky si nejspíše dám přestup přes noc, abych letěl do Prahy přímo a přeskočil přískok do Říma. Jak to vidíte vy?

0 Citovat


A už ti poslali  maila. Mě ještě nic nepřišlo. Viděl jsem, ze ten čtvrteční let zrušili. Teda normálně létají , ale pro LATAM :-). Ty už jsi to zkoušel měnit, ze víš, ze nejde vymenit Řím? Jak to myslis přímo? Jako ze to vezmes z Madridu? 

0 Citovat

Jo už to vidim. Pises to tam. Špatně jsem se díval s tím preskocenim. No priskok bych mozna taky  přeskočil, pokud bude letenka za normální peníz a přílet v akceptovatelnou dobu do Prahy. Musim se na to podívat. Mně nic nepřišlo zatím. Mrknu do správy rezervace.

0 Citovat

Když dám změnit datum, nelze měnit odletové letiště, bohužel. Když bych dal na zpáteční cestě přestup druhý den, mohl bych vynechat Řím. Ještě si to rozmyslím.

0 Citovat

Tak jsem se na to díval a máš recht. Už je tam možná změna. Je to jen do toho 30.6.2021 a vánoce a další termíny jsou  vyjmuty. Trosku jsem doufal, ze bude možné i později.€ Asi to dám na únor a společně s Bičem božím okouknem situaci a otestujem výběr místního alkoholu. Z tohoto důvodu to vidim  i na San Andrés. Z deseti dnů to natáhnou na 15, takže bude čas.

Nevím, jak k tomu přistupuje Iberie. Jestli ti daji zavazadlo v Madridu, když je přestup přes noc. Já letím jen s příručakem, ale na zpáteční cestu na Andrésu nakoupim nějaké lihoviny, takže by se mi to mohlo komplikovat.


0 Citovat

au, játro bolí. Kufr ti můžeme dopravit naším letem, bude tě to stát jen odbavený kufr s wizzem z Milána do Vídně a trochu strachu, jestli pozorní celníci nevyháží vše nad 1l špiritusu/osobu.

0 Citovat

@Bič boží


Díky za nabídku, ale já to proletím až do Říma. Aspoň ještě využiji kvalitních služeb Velázquezu a v klidu si tam odpočinu, dám sprchu a doplním tekutiny na další cestu. Však jsem viděl, že ty odlétáš jen necelou hodinu přede mnou, tak se tam, řekl bych, asi potkáme :-)). Pokud se tam teda dá po příletu dostat. Já v Madridu nikdy nebyl, ale předpokládám že by mělo:-)) 

Edit: Snad jen ta nutnost transportu z 4S na 4 tím vlakem či co se tam premává by mohla být malá komplikace, pokud by doplňování tekutin nabralo nějakých obludných rozměrů :-)

0 Citovat

Atény z Vídně na září a říjen s Aegean v C za 5400,- Kč na Expedii. Vzhledem k omezenému servisu na palubě i lounges to  uznávám moc smysl nedává, leda pro někoho kdo poveze dvě odbavená zavazadla. 

0 Citovat

Info k letenkám BUD-SJU,Let srpnový zrušen a posunutý do konce listopadu bez doplatků - provedeno přes callcentrum AF ČR. Velká ochota přesunutí letu a dokonce všechny lety do třídy J. Nyní jsem se mrkl na rezervaci přes web AF - franc. mutace, která následně přehodí na českou a je možno upravit let na jakýkoliv termín bez doplatků, upraven tedy na duben 2021, e-ticket obdržen v mailu vše v pořádku a stejné i PNR :-):-).

0 Citovat

Tak jsem na výzvu Iberie posunul akci LIN - BOG z 11/2020 na 3/2021. Jestli to něčemu pomůže se uvidí. Neví někdo co je důvodem výluky z možnosti rezervovat v období od 24.3 do 4.4.2020, na webu jsem nic nenašel

0 Citovat

Že by období velikonočních svátků!

0 Citovat

ani Velikomocnim blackoutem bych se moc neznervoznoval.


screenshot-2020-07-18-colombia-coronavirus-182-140-cases-and-6-288-deaths-worldometer.png

0 Citovat

Air France Premium Economy Praha - Bangkok za lehce vyšší cenu než Economy Standard (s obdbaveným zavazadlem). 

Cena: 17 856Kč

Příklad: 4-20/11/2020

Kde: http://www.airfrance.com

Výhody: krátký přestup oběma směry, 2 odbavená zavazadla, změna zdarma (doplací se rozdíl v ceně letenek)

Nevýhody: Air France, CDG, nemožnost zrušení, corona


screenshot-2020-08-02-air-france-2.png
screenshot-2020-08-02-air-france-1.png
screenshot-2020-08-02-air-france.png

0 Citovat

Nemá někdo ještě v platnosti C do HKG s AY z Boloně? Měnil jsem to na podzim, ale podle aktuálních podmínek bude Hongkong vč. transitu zavřený do konce roku, tak nevím, jestli se dá ještě jednou požádat o změnu termínu :)

Prakticky by transit měl jít, pokud člověk nemá bagáž a rovnou si udělá online checkin, jenže tam mají podmínku letu na jednu rezervaci, což mít nebudu.

0 Citovat

Luxury Flight Club Německo -Japonsko za 650 E s JALem, napřímo v případě Frankfurt-Tokio, by v době nekoronavirové byl obrovský hit, takto je to asi zajímavé jen pro ty, kterým může tato suma případně chvíli ležet ve voucheru. Jestli je to chyba či corona promo nemá smysl řešit. Já třeba sázím na to, že to v daném čase proletět nepůjde a přesune se to na jiný termín v budoucnu zdarma, tedy i bez doplatku za fare difference.


EDIT: lze i přes Vánoce


EDIT2:již pryč



0 Citovat

Koukal jsem na to... kalkuloval jsem to stejne az do bodu kdy jsem neuveril ze by to bylo v budoucnu bez fare difference... mit voucher a doplacet to jsou pro me vyhozeny penize. Osobne neverim, ze Japonci do brezna otevrou hranice, ale drzim palce

0 Citovat

Však je to ekonomická třída...

0 Citovat

Byl to business, zkousel jsem si i na strankach JALu klikat na sedacky.-)

0 Citovat

Někdo ty Seychelly za 840 € s TK z Kodaně?

BTW. přijde mi to jako dobrý nápad jak si na místě aerolinek vylepšit cash flow, v době kdy se letenky téměř neprodávají. udělám jakoby error fare, ale ne za úplně směšnou cenu, do aktraktivní destinace a peníze se jenom pohrnou. :-))

0 Citovat

Breathe napsal(a):

Někdo ty Seychelly za 840 € s TK z Kodaně?

nemáte někdo názor na Icelandair z CPH do Orlanda jaro 2021.

Jejich business je spíše lepší PE, ale zda jejich cena 750EUR je nějaká promo nebo to drží?

Díky

0 Citovat

@Breathe. Dá se i přímo na stránkách TK za 806EUR (např.13-20/3) Bohužel na cestě tam dlouhý přestup v IST, nazpět pohoda. Ale jen jsem to proletěl, nezvažuji koupi.

0 Citovat

Ten tvůj termín 13.-23.3. se dá koupit za 650 EUR. Ale i tak to je jen pro optimistického srdcaře...


0